|
Kategori İstek / Öneri
|
|
| Yazar | Mesaj |
|
09-27-2011 05:32 AM
Forumumuzda eksikliğini hissettiğiniz kategori isteklerinizi veya önerilerinizi burdan yazabilirsiniz.
EmmaWatson.gen.tr Yönetimi
|
![]() Banned ![]()
Edilen Teşekkürler: 1
Alınan Teşekkürler: 1 mesajında 1 kere Katılma Tarihi: Oct 2011
Seviye: 2 |
|
11-23-2011 07:23 AM
Biz biraz Türkçeleştirdik onu
Çok fazla dikkat çekeceğini de sanmıyorum zaten.
|
![]() Banned ![]()
Seviye: 2 |
|
mylittlesunshine
![]() Junior Member ![]() ![]()
Edilen Teşekkürler: 0
Alınan Teşekkürler: 0 mesajında 0 kere Katılma Tarihi: Dec 2011
Rep Puanı: 0
Seviye: 1
12-16-2011 03:52 AM
(Bu Mesaj 12-16-2011 03:56 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : mylittlesunshine.)
Bence forum oyunlarına ağırlık verilmeli.Mesela Emma için 2000'e kadar sayalım; hekes bir rakam yazar örneğin biri bir yazdı başka bir kişi 2 öteki kişi 3 bunlar gibi elimde çok güzel oyunlar var ve çok zevkli ayrıca;
"hot" or "not" gibi bir anket de olabilir mesela bir ünlünün giydiği güzel bir kıyafetle resmi konulup resmi beğenenler hot, beğenmeyenler not diye oy verirler. Veya bir ayakkabı remi konulup "in" or "out" oyunu da olabilir. Bu forumu biraz durgun buldum bunlar insanları eğlendiren şeyler eski forumumuz kapanmasaydı daha çok öneri verebilirdim ama şimdilik bu kadar. Eğer kategoriler açılırsa daha öneri getireceğim mesela serbest yazılar köşeşinde üyelerin yazdığı hikayeler yayınlanabilir
|
![]() Banned ![]()
Seviye: 2
12-21-2011 12:23 AM
Ama bunlarda üyelerin o bölümle daha çok ilgilenmesini sağlar diye düşünüyorum.Böylece sitenin asıl katagorileri(Emma Watson bölümü) unutulur.Tabii ki kararı adminler verecektir.Ben sadece fikrimi söyledim.Belki üye sayısı arttıktan sonra böyle bir uygulama yapılabilir.
|
|
|
| İletişim | Emma Watson - Türkiye | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi |
Emma Watson - Türkiye, Emma Watson hayranları için oluşturulmuş bir fan portalı/forumudur. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kopyalanamaz.

![[-]](images/emmawatson/collapse.gif)

Çok fazla dikkat çekeceğini de sanmıyorum zaten.
mesela bir ünlünün giydiği güzel bir kıyafetle resmi konulup resmi beğenenler hot, beğenmeyenler not diye oy verirler. Veya bir ayakkabı remi konulup "in" or "out" oyunu da olabilir. Bu forumu biraz durgun buldum bunlar insanları eğlendiren şeyler eski forumumuz kapanmasaydı daha çok öneri verebilirdim ama şimdilik bu kadar. Eğer kategoriler açılırsa daha öneri getireceğim mesela serbest yazılar köşeşinde üyelerin yazdığı hikayeler yayınlanabilir